Våre Øyeleger

 

 

  Bilde av Svein Salvesen

Svein Salvesen.

Svein er utdannet  kirurg  før han ble øyelege. Han er utdannet øyelege fra Ullevål og Rikshospitalet i Oslo.  Han har drevet privat praksis i Oslo fra  1991. Fra 1995 har han drevet med grå stær operasjoner i stor skala og behersker de fleste fasetter innenfor dette området. I tillegg driver han med plastisk øyelokkskirurgi.

Svein hovedinteresser   på fritiden er seiling, salsa, spansk, ski  og reising. Han foretrekker å reise utenfor allfarvei. De siste årene har han besøkt Bangladesh (som øyelege- les mer om dette her....), Guatemala (for å lære spansk), og Ukraina (for å bli kjent med landet og kanskje lære litt av språket). Kanskje blir det en tur med den trans-sibirske jernbanen til Mongolia som blir neste.

 

     
  Bilde av Per Nordal

Per Nordal

Per har jobbet på Rikshospitalet, før han startet  privat praksis i øyesykdommer  i 1991.

Han arbeider innenfor et bredt spekter av øyesykdommer, som grønn stær, makuladegenerasjon og barn og syn. Han har spesialisert seg på grå stær operasjoner, øyelokkoperasjoner og laseroperasjoner for langsynthet og nærsynthet.

Per synger i kor, og treffes ofte i marka på en søndag. 

 

 

 

 

PS: Vi mottar gjerne tilbakemeldinger om alle artikler. Bruk E-mailadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.